Ochrana osobnich údajů

Přírodní kosmetika

Proč používat přírodní kosmetiku? Protože přírodní kosmetika je zdravá a účinná. Pravá přírodní kosmetika neobsahuje konzervační látky (parabeny, ropné deriváty, silikony, glykoly) a jiné chemikálie. Prodáváme pouze certifikovanou přírodní kosmetiku. Vlasová kosmetika, tělová kosmetika, pleťová kosmetika, dětská kosmetika. Kosmetika na akné, kosmetika na atopický ekzém, pleťový krém na citlivou pleť, krém na vrásky a další.

Biokosmetika

Biokosmetika je přírodní kosmetika, která splňuje přísná certifikační pravidla. Přehled těchto certifikátů najdete v menu složení biokosmetiky. Kosmetika bez parabenů, deodoranty bez hliníku, šampon na lupy, šampon na mastné vlasy bez silikonů. Přírodní kosmetka Primavera, Logona, Kanu Nature, Bema, Esential Care, Elicey, Oléanat, Mádara, Bioselect, a mnoho dalších značek. Lubrikační gely, které jsou jedlé.

Vlasová kosmetika

Vlasová kosmetika pro pro muže, ženy a děti. Přírodní vlasová kosmetika na různé problémy, šampon na lupy, šampon na mastné vlasy, šampony proti vypadávání vlasů, Nabízíme účinné přípravky na vši. Vlasová kosmetika té nejvyšší kvality bez chemie. Přírodní barvy na vlasy bez chemie nabízí znakčka Logona z heny, která se pěstuje v Egyptě.

Tělová kosmetika

Kosmetika na celulitidu, kosmetika proti striím. Nabízíme dárky pro budoucí maminky a ženy, které bojují s celulitidou. Víme, že strie jsou způsobeny nedostatečnou péčí v těhotenství, prudkým zvýšením tělesné hmotnosti a lze jim předcházet účinnou kosmetikou. Můžete koupit kvalitní přírodní tělové mléko, tělové bambucké máslo, sprchový gel, pealing na tělo, a to vše bez chemie.

Pleťová kosmetika

Pleťová kosmetika na každý typ pleti bez chemie. Zaměřujeme se na krémy na vrásky, oční krém na vrásky, kosmetika na akné a mastnou pleť. Pleťová kosmetika bez parabenů, ropy a syntetických parfemací. Krém na citlovou pleť je dnes těžké koupi, neboť alergickcýh reakcí na běžně konzervovanou kosmetiku je hodně. Mnohdy nelze zjistit, která chemikálie alergii způsobila. Přírodní pleťová kosmetika tento problém nemá. Krém na vrásky by měl být součástí koždodenní péče o pleť u všech žen od určitého věku. Denní krém je stejně důležitý jako noční krém, u nás najdete velký výběr vysoké kvality, a to vždy s ohledem na typ pleti. Pleťová kosmetika z přírodních bioaktivních látek zaručuje vysokou kvalitu a dlouhodobou účinnost bez rizika reakcí na chemické látky.

Červené víno

Červené víno a bílé víno váráběno a pěstována biodynamickou cestou. Jedná se o kvalitní červené víno a bílé víno, které se vyrábí pouze za použití vinných kvasinek. Vinice nejsou postřikovány chemickými postřiky. Nabízíme francouzské červené víno suché nejvíce oblíbených odrůd. Kvalitní bílé víno z Rakouska, Moravská vína, a to jak moravské víno bílé, tak moravské víno červené. Červené víno suché ze Španělska, červené víno z Itálie , Mezi nejoblíbenější vína našich zákazníků patří francouzské červené víno, které si získává čím dál tím větší ohlas u českých zákazníků, tak jako tomu je stovky let po celém světě.

Sypané čaje

Kvalitní sypané čaje z celého světa. Kvalitní černé čaje, zelené čaje, bílé čaje, (Indické černé čaje, černé a zelené čaje ze Srí Lanky, Čínské černé a zelené čaje, Jihoafrické čaje, a další). Nabízeme zelené čaje, černé čaje, bílé čaje, ovocné čaje, bylinné čaje, léčebné bylinkové čaje, čaje bez kofeinu, oolongy čaje, rooibos čaje, speciální čaje pro nejnáročnější gurmány. Sypané čaje jsou baleny do trojitého obalu v dekorativním červeném celofánu, aby byla zachována, co největší kvalita a aroma čajů. Sypané čaje pochází z ekologického zemědělství. Specializujeme se černé čaje bez kofeinu, který je z čajů odstraňován šetrnou metodou CO2, kdy je absolutně zachována kvalita černých a zelených čajů.

Kosmetika

Anglická přírodní kosmetika Esential Care, Italská vlasová kosmetika Bema, Německá přírodní kosmetika Logona, Lotyšká přírodní kosmetika Mádara, francouzská kosmetika Elicey, francouská kosmetika Oléanat, Krétská přírodní kosmetika Bioselect, Německá přírodní kosmetika Primavera, Polská přírodní kosmetika Kanu Nature, opalovací krémy Lavera,

Dětská přírodní kosmetika

Obzvlášť důležitá je kvalitní dětská přírodní kosmetika, protože dětský organismus mnohem citlivěji reaguje na chemické látky obsažené v běžně dostupné kosmetice. Jedná se o alergenizující chemické rakovinostvorné parabeny, ropné deriváty, silikony a jiné chemikálie. Nabízíme přírodní dětské tělové mléko, přírodní dětská koupel, přírodní dětský šampon na vlasy. U nás se certifikovaná dětská kosmetika skládá pouze z rostlinných olejů a přírodních ingrediecí. Speciální babídka přírodní krém proti opruzeninám, výhradně z hojivých přírodních ingrediencí. Kvalitní přírodní dětská mýdla bez tenzidů.

Krém na vrásky

Vrásky patří k životu. Mnoho je dáno geneticky, způsobem života, nedostatkem tekutin, ale také péči o pleť. Každá žena by měla od určitého věku každý den používat vhodný a účinný krém na vrásky dle typu pleti. Krém na vrásky z naší nabídky obsahuje účinné přírodní aktivní látky z rostlinných olejů (vzácný arganový olej) nebo přírodní ingredience jako je například bambucké máslo a jiné vzácné suroviny. Zvláštní péče by měla být věnována očím. Účinný krém na vrásky docháže proces stárnutí kolem očí velmi zpomalit. Proto vyberte z naší nabídky ten správný krém na vrásky a oční krém na vrásky. Naše nabízená přírodní kosmetika má také tu výhodu, že neobsahuje žádné chemické látky, které způsobují alergické reakce.

Deodoranty bez hliníku

Nabízíme kvalitní přírodní deodoranty bez aluminia (AL hliník). Hliník byl v deodorantech prokázán jako rakovinotvoráná chemická látka. Byl v několik lékařských studií dán do souvslosti s rakovinou prsu u žen. V naší nabídce najdete pouze přírodní deodoranty bez hliníku.

Tělové mléko

Kvalitní tělové mléko bez chemie s vysokým obsahem rostlinných olejů. Je důležité vybírat takové tělové mléko, které skutečně pokožku promastí, hydratuje a vyživí. Tělová mléka běžně dostupná obahují syntetické oleje, ropné deriváty a rakovinotvorné parabeny. Výsledným efektem může být alergická reakce, nepromaštění pokožky a v neposladní řadě velké vstřebávání chemických látek do těla. U nás najdete pouze tělové mléko, které obsahuje rostlinné a přírodní ingredience certifikovaných značek na biokvalitu.

Naše nabídka
Předchozí Následující

darkova-kosmetika.cz Monika Hutníková, Mačkov 86, 388 01  Blatná, IČO: 74399071

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vážení klienti,

v tomto informačním memorandu Vá poskytuji informace o Vašich právech souvisejích se zpracováním Vašich osobních údajů správcem darkova-kosmetika.cz IČ: 74399071, s adresou provozovny: Mačkov čp.86, 388 01 Blatná, tel: 776 886262, která provozuje následující stránky:  www.darkova-kosmetika.cz

z právního titulu a za účelem

- plnění smlouvy, dle čl. 6 odst. 1 písm.b) GDPR (poskytnutí služby, doručení zboží)¨

- plnění právní povinnosti , dle čl. 6 odst.1 písm. c) GDPR (účetnictví, spolupráce se státními institucemi)

- oprávněného zájmu, dle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR (marketing, re-targeting, analytika webových stránek)

- souhlasu subjektů údajů, dle čl.6 odst. 1 písm. a) GDPR (nabídka zboží, služeb, zasílání obchodních sdělení a newsletterů)

Doporučejeme Vám, abyste si informace pečlivě přečetli. Udělali jsme vše proto, aby byly co nejsrozumitelnější. Pokud by Vám i přesto nebylo něco jasné, rádi Vám kterýkoliv pojem nebo pasáž vysvětlíme.

OBSAH

1. Kdo zpracovává Vaše osobní údaje?

2. Jak a proč jsou Vaše osobní údaje zprácovávany?

3. Které Vaše osobní údaje zpracováváme?

4. Jak chráníme Vaše osobní údaje?

5. Komu dalšímu poskytujeme Vaše osobní údaje a proč?

6. Jaká máte práva k Vašim osobním údajům?

7. Kde se dozvíte více?

 

1.Kdo zracovává Vaše osobní údaje?

Správcem osobních údajů, tedy osobou která určuje účely a prostředky a rozhoduje o zpracování Vašich osobních údajů za výše uvedeným účelem je:

www.darkova-kosmetika.cz, IČ: 74399071, Monika Hutníková, Mačkov 86, 388 01 Blatná, tel: 776 886262 Kontaktovat nás můžete prostřednictvím těchto údajů na email: monika.hutnik@email.cz

Zpracovatelem Vašich osobních údajů, které nám předáte, jsou za výše uvedeným účelem společnosti:

- účetní společnost

- dodavatel zboží

- dopravci ( Česká pošta a další)

- reklamní a analytické společnosti (Google, Facebook, Smartsupp)

- zpracovatele a poskytovatele emailových kampaní (Mailchimp)

- poskytovatel webhostingu (Classic Jirsa a Záruba s.r.o. IČO: 053486633)

 

2 Jak a proč jsou Vaše osobní údaje zpracovávany?

Při zpracování osobních údajů se řídíme příslušnými právními předpisy, zejména obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) a zákonem o zpracování osobních údajů. Zpracovávání Vašich osobních údajů za účelem plnění smouvy a plnění právní povinnosti probíhá proto, abychom zajistila všechna Vaše i naše práva a povinnosti související s poskytováním této služby. Osobní údaje získáváme přímo od Vás . Veškeré Vaše osobní údaje za uvedeným účelem zpracováváme na základě uděleného souhlasu se zpracováním osobních údajů. Vaše osobní údaje  pro účel plnění smlouvy a plnění právní povinnosti zpracováváme po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu.

Vaše osobní údaje pro účel oprávněného zájmu  aktivity, ke kterým jste poskytli svůj dobrovolný souhlas (newsletter) zpracováváme po dobu 2 let nebo do doby, než souhlas odvoláte.

Po uplynutí doby budou Vaše osobní údaje vymazány. To neplatí v případě zpracování osobních údajů pro účely pro něž vyžadován souhlas.

Při zpracování Vašich osobních údajů za tímto účelem nedochází k automatizovanému rozhodování, ani profilování.

 

3. Které Vaše osobní údaje zpracováváme?

Zpracováváme pouze osobní údaje, které jsme získali přímo od Vás  a to v rozsahu:

- Základní indentifikační údaje (plnění smlouvy, plnění právní povinnosti:

- jméno a příjmení, adresa fakturační, adresa doručovací

- IČO, DIČ (v případě, že podnikáteú

- Kontaktní údaje (plnění smlouvy, oprávněný zájem)

- informace ze záznamů telefonických hovorů, pomocí emailu, chatu, sms

- Analýza návštěvnosti web stránek (oprávněný zájem)

IP adresa, datu z Googlu analytics, Google adwords, data z FB Pixel, data z aplikace Smartsupp, cookies a které jste nám poskytli na základě Vašeh souhlasu za stanoveným účelem.

4. Jak chráníme Vaše údaje?

Můžete si být naprosto jisti, že s Vašimi osobními údaji nakládame s řádnou péčí a v souladu  platnými přávními předpisy. Vaše osobní údaje chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků.

5. Komu dalšímu poskytujeme Vaše osobní údaje a proč?

Vaše osobní údaje v této souvislosti předáváme ke zpracování pouze výše uvedeným zpracovatelům , a to spoelčnostem:

-účetní společnost, dodavatele zboží, dopravci - Česká pošta, s.p., IČO: 47114983

Reklamní a analytické společnosti, sociálním sítím:

- Google Ireland Limeted Registrační číslo: 368047 se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko, podmínky ochrany této společnosti jsou dostupné na https://policies.google.com/technologies/ads

- Facebook Ireland Limited, se sídlem 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Irsko, podmínky ochrany jsou dostupné na https://cs-cz.facebook.com/about/privacy

- Seznam.cz a.s., IČO 26168685, Smartsupo.com, s.r.o., DIČ CZ03668681

Zpracovatele a posktytovatele emailových kampaní

Mailchimp The Rocket Science Group LLC 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000. Atlanta, GA 30308 USA

Poskytovale cloudových služeb, datové uložiště cloud Microsoft OneDrive

- Microsoft Irelan Operations Ltd. se sídlem One Microsoft Place South County Business Park Leopardstown Dublin 18 D18 P521, Ireland

Poskytovatel Webhostingu

- Classic Jirsa a Záruba s.r.o. IČO: 05348633

což je nezbytné pro zajištění výše uvedeného účelu zpracování osobních údajů. Osobní údaje, a to jméno a emailová adresa jsou předáváno do zemí mimo Evropskou unii (do země mimo EU) neboezinárodní organizaci. Přijemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb.

 

6. Jaká máte práva k Vašim osobním údajům?

Ve vztahu k Vašim osobním údajům, které zpracováváme, máte následující práva, která vůči nám jako správci můžete uplatnit:

- právo získat potvrzení o (ne) zpracování Vašich osobních údajů a na přístup k osobním údajům, které se Vás týkají a které zpracováváme,

- právo na opravu nebo doplnění Vašich osobních údajů, pokud jsou nepřesné nebo neúplné,

- právo na vymazání nebo omezení zpracovávání Vašich osobních údajů, pokud jsou splněny podmínky splněny právními předpisy,

- právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se Vás týkají,

- právo na přenesení Vašich osobních údajů k jinému správci.

 

Svá práva můžete uplatnit elektroniky emailem, nebo písemným podáním doručeným na adresu sídla OSVČ, jak je uvedena na tomto informačním memoradum. Vzhledem k tomu, že Vaše osobní údaje pro tento účel zpracováváme na zkladě Vašeho souhlasu, máte právo Váš souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat. Pokud se domníváte, že zpracování Vašich osobních údajů je v rozporu s právními předpisy, máte právo padat stížnost u dozorového úřadu, kterým je: Úřad pro ochranu osobních údajů IČO: 708 37 627 se sídlem Pplk.Sochora 27, 170 00 Paha 7, www: https://www.uoou.cz

 

7. Kde se dozvíte více?

S jakými koliv dotazy , týkajícími se zpracování Vašich osobních údajů, se můžete obracet na kontaktní osobu, kterou je:

Monika Hutníková, Mačkov 86, 388 01 Blatná, tel, tel: 776-886262, IČO: 74399071, email: monika.hutnik@email.cz


Novinky a produkty za zvýhodněnou cenu

LOGONA Barva na vlasy ohnivě červená 100g Přírodní vlasová kosmetika Primavera Aromalampa keramická Šedivá Bachovy Esence Bachova Krizová Esence 10ml Harmonizace Krizových Situací
Barva na vlasy ohnivě červená 100g Přírodní vlasová kosmetika Aromalampa keramická Šedivá Bachova Krizová Esence 10ml Harmonizace Krizových Situací

Cena: 299,-

Doporučujeme

Cena: 594,-

Doporučujeme

Cena: 299,-

Doporučujeme

Barva na vlasy je vhodná pro středně blond až světle hnědé vlasy. Jedná se o rostlinné přírodní barvy, které nepoškozují vlasy. Dárek pro Vaše vlasy

Tato aromalampa neobsahuje jedovaté kadmium. Olej se nepřipaluje, je vysoce kvalitní. Moderní design dodá domovu krásnou atmosféru. Originální dárek.

Slouží k harmonizaci krizových situací, jakými jsou například úmrtí, nehody, zubař, zkoušky, operace, špatné zprávy.

Bachovy Esence Bachovy Krizové Esence 20ml Harmonizace Krizových Situací Medicína Aloe Vera Štáva Bio 100% 500ml regulace zažívání, detoxikace, záněty, kožní problémy
Bachovy Krizové Esence 20ml Harmonizace Krizových Situací Aloe Vera Štáva Bio 100% 500ml regulace zažívání, detoxikace, záněty, kožní problémy

Cena: 402,-

Cena: 296,99

Doporučujeme

Dlouhodobějším nenávykovým užíváním se můžete zbavit závislosti na návykových lécích při nespavosti a postupně se lze zbavit i antidepresiv.

Aloe ovlivňuje hladinu cukru, dobré trávení, pročištující, vitamíny, aminokyseliny, enzymy. Proti zánětům, plísním, detoxikace organismu a imunita.

Novinka Novinka
Zlevněné Akce
Bazarové Bazarové zboží
Výprodej Výprodej
Doporučujeme Doporučujeme
Statistiky

celkový počet návštěv: 1583778

za týden: 11201

za den: 936

online: 33

Kontakt

Přírodní kosmetika – kontaktdarkova-kosmetika, přírodní kosmetika, biokosmetika, bio kosmetika

Zavolejte mi, ráda Vám pomohu s Vaší objednávkou a jako profesionální kosmetička poradím vhodnou kosmetiku dle Vašich potřeb.

Telefon: 776 88 62 62

E-mail: info@darkova-kosmetika.cz

Košík

V košíku máte 0 položek
celkem za 0,- Kč

Vstoupit do košíku | vyprázdnit